Angliškasis punšas
|

Angliškasis punšas

Ingredientai:

  • cukrus 250 g
  • pienas 500 g
  • cinamono lazdelės 2 vnt
  • maltas cinamonas 2 arbat. šaukšt
  • kiaušinių tryniai 6 vnt
  • romas 250 g

Gaminimo eiga:
1. Pusę turimo pieno sumaišykite su puse kiekio cukraus ir uzvirinkite kartu su cinamono lazdelėmis.

2. Likusią cukraus dalį supilkite į indą kartu su kiaušinių tryniais.

3. Indą įkelkite į didesnį dubenį su karštu vandeniu ir viską gerai iki putų išplakite, supilkite karštą pieną į trynių masę ir toliau plakite tol, kol masė pradės tirštėti.

4. Tuomet viską perkoškite į kitą indą ir palikite kelioms minutėms, kad atvėstų. Lėtai maišant supilkite romą.

5. Permaišykite, išpiltykite į stiklus ir patiekite paviršių pabarstę cinamonu.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai