Avižų košė su keptais bananais
|

Avižų košė su keptais bananais

Ingredientai košei:

  • pienas: 200 mililitrų
  • vanduo: 100 mililitrų
  • avižiniai dribsniai: 1 stiklinė
  • druska: truputis
  • sviestas: 1 šaukštas
  • bananai: 1
  • klevų sirupas: nebūtina

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia pieną ir vandenį užvirinkime nedideliame puode.

2. Tuomet suberkime druską bei dribsnius. Karštį sumažinkime iki vidutinio. Šaukštu vis pamaišykime košę nuo puodo dugno.

3. Tada virkime maždaug 7-10 min., uždenkime dangtį ir nukelkime košę nuo ugnies.

4. Po to keptuvėje įkaitinkime sviestą. Sudėkime nuluptą bei griežinėliais supjaustytą bananą. Abi griežinėlių puses kepkime maždaug po 3-4 minutes.

5. Galiausiai košę sudėkime į dubenėlį, ant jos dėkime keptą bananą ir viską užpilkime šaukštu klevų sirupo. Skanaus!

Parodyta 5, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai