Kalakutiena kario padaže
| |

Kalakutiena kario padaže

Ingredientai:

  • kalakutienos krūtinėlė: 600 gramų (galite naudoti ir kitą mėgiamą mėsą)
  • morkos: 1
  • pievagrybiai: 5
  • šparaginės pupelės: 100 gramų
  • grietinėlė: 200 mililitrų
  • daržovių sultinys (iš kubelio) 200 mililitrų (arba vanduo)
  • druska
  • malti baltieji pipirai
  • malti paprikos milteliai
  • karis

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kalakutieną supjaustykite juostelėmis, berkite prieskonius bei gerai įtrinkite mėsą. Dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų bei apkepinkite.

2. Tuomet dėkite griežinėliais supjaustytą morką, susmulkintus pievagrybius, šparagines pupeles, šiek tiek pakepinkite bei supilkite sultinį. Troškikite, kol suminkštėja morkos. Užpilkite grietinėle bei troškinkite maždaug 5 minutes ant silpnos ugnies. Jeigu trūksta, berkite dar prieskonių. Skanaukite!

3. Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai