Malta mėsa įdarytos bulvės
| | | |

Malta mėsa įdarytos bulvės

Ingredientai:

  • bulvės
  • malta mėsa
  • mėsos prieskoniai
  • pipirai
  • druska
  • česnakas
  • fermentinis sūris

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia bulves nuskuskite, perpjaukite jas perpus.

2. Tuomet bulvių apačią šiek tiek nupjaukite, kad bulves būtų patogiau statyti į kepimo indą, vidų išskobkite šaukštu arba peiliu (aš pati skobiau su bulvių skustuku), kad būtų vietos mėsai sudėti.

3. Bulves kelias minutes apvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite.

4. Tada mėsą sumalkite (jei dar nemalta), įberikite mėsos prieskonių, pipirų, druskos bei įspauskite kelias skilteles česnako.

5. Paruošta mėsyte įdarykite bulvių puseles.

6. Po to jas sudėkite į aliejumi išteptą skardą arba kepimo indą bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių, kol bulvės suminkštės.

7. Baigus kepti puselių viršų apibarstykit sutarkuotu fermentiniu sūriu bei dar maždaug 5 minutes palaikykite karštoje orkaitėje, kol išsilydys sūris. Skanaukite!

Pastebėjimas: Bulvių bei mėsos kiekiai nėra nurodyti, nes priklauso nuo jūsų kepimo indo ir norimo bulvių kiekio.

Parodyta 13, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai