Pievagrybių ir voveraičių sriuba
|

Pievagrybių ir voveraičių sriuba

Ingredientai:

  • vanduo: 1 litro
  • daržovių sultinio kubeliai: 1
  • bulvės: 3 (nedidelių)
  • morkos: 1
  • svogūnai: 1 (nedidelio)
  • rūkyta šoninė: 30 gramų
  • šviežios voveraitės: 150 gramų
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • sviestas: gabaliuko
  • švieži čiobreliai ir petražolės
  • grietinė: 2-3 šaukštų (arba grietinėlės)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje puode užverdame vandenį, dedame sultinio kubelį bei kubeliais supjaustytas bulves.

2. Tuomet keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytą šoninę. Kai šoninė apskrus, sudedame smulkiai sutarkuotą morką bei kubeliais supjaustytą svogūną. Pakepiname bei sudedame į puodą.

3. Tada svieste pakepiname supjaustytus pievagrybius bei voveraites, kol skystis nugaruos. Pagardiname šviežiais čiobreliais bei sudedame vėl į puodą.

4. Verdame maždaug 15 minučių, arba kol išvirs bulvės. Pabaigai sudedame petražoles bei pagardiname grietine arba grietinėle. Skanaujame!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai