Užkandiniai keksiukai su sūriu ir kumpeliu
| | |

Užkandiniai keksiukai su sūriu ir kumpeliu

Ingredientai:

  • kiaušiniai: 2
  • pienas: 0,5 stiklinės
  • miltai: 1,5 stiklinės
  • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
  • tarkuotas fermentinis sūris: 180 gramų
  • druska
  • juodieji pipirai
  • žolelės: pagal skonį
  • svogūnai: 1 (didelio)
  • aliejus: trupučio (svogūno kepimui)
  • pjaustytas kumpelis: 120-150 gramų (arba dešra)
  • grybai: saujos (neprivaloma)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje svogūną smulkiai sukapokite, pakepinkite įkaitintame aliejuje, suberkite mažais gabaliukais pjaustytą kumpelį arba dešrą, grybus, truputį patroškinkite bei palikite atvėsti.

2. Tuomet išplakite kiaušinius su pienu, berkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą sūrį, prieskonius. Gerai išmaišykite.

3. Tada į tešlą sudėkite atvėsintą kumpelio, svogūno, grybų masę, permaišykite.

4. Po to keksiukų formeles ištepkite su riebalais, pabarstykite miltais bei sukrėskite masę.

5. Galiausiai kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.

6. Rekomenduojame patiekti su česnakiniu padažu: 100 mililitrų pomidorų padažo, 100 mililitrų majonezo, pora skiltelių kapoto česnako. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Visko po truputėlį

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai