Lašišos ir pupelių užtepėlė

Lašišos ir pupelių užtepėlė

sausio 14, 2018 0

Ingredientai: rūkyta lašiša: 100 gramų; konservuotos baltosios pupelės: 100 gramų; alyvuogių aliejus: 2-3 valgomųjų šaukštų; citrinos sultys: pagal skonį; pjaustyti švieži krapai; pjaustyti česnako laiškai; druska; malti juodieji pipirai; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Rūkytos žuvies užtepėlė

Rūkytos žuvies užtepėlė

gruodžio 16, 2017 0

Užtepėlei reikės: rūkytos žuvies (rinkimes pagal savo skonį); mėlynojo svogūno; majonezo; druskos; pipirų; žalumynų; Gaminame: 1. Pirmiausia žuvį atskirkime nuo kaulų bei susmulkinkime nedideliais gabaliukais. 2. Tada įmaišykime susmulkintą svogūną, bei kapotus žalumynus (puikiai tiks petražolės, [skaityti toliau…]

Greita ir paprasta artišokų užkandėlė

Greita ir paprasta artišokų užkandėlė

gruodžio 13, 2017 0

Ingredientai užtepėlei: marinuoti artišokai – 450 g; parmezano sūris – 240 g; majonezas – 60 ml; druska; pipirai; Gaminame: 1. Artišokus supjaustykite kuo smulkiau. Galite ir sutarkuoti. Juos sumaišykite su tarkuotu parmezano sūriu ir majonezu. [skaityti toliau…]

Silkės užtepėlė

gruodžio 12, 2017 0

Užtepėlei reikės: silkės filė – 2 vnt; kiaušinių – 2 vnt; obuolio (rūgštesnio) – 1 vnt; svogūno – 1 vnt; sviesto – 100 gramų; Gaminam: 1. Prieš gaminant užtepėlę, sviestą kuriam laikui paliekame kambario temperatūroje, [skaityti toliau…]