Šaldytas varškės desertas

Šaldytas varškės desertas

gruodžio 13, 2017 0

Reikės: varškės: 3 pakelių; želės: 3 skirtingų skonių ir spalvų (vyšnių, kivių ir grietinėlės); cukraus: 3 valgomųjų šaukštų; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje vyšnių bei kivių skonių želė sustingdome bei supjaustome gabalėliais. [skaityti toliau…]

Desertinis varškės sūris

Desertinis varškės sūris

gruodžio 13, 2017 0

Sūriui reikės: varškė: 1,25 kg; grietinėlė: 0,5 l; cukrus: 1 st; vanilinis cukrus: pagal skonį; želatina: 6 š; žele: 2 pakuotės; aguonos: pagal skonį; Gaminame: 1. Varškę labai gerai išplakame mikseriu su cukrumi, [skaityti toliau…]

Šokoladinis kokosų pudingas

Šokoladinis kokosų pudingas

gruodžio 13, 2017 0

Pudingui reikės: ½ stiklinės cukraus; 2 stiklinių pieno; 120 g juodojo šokolado; 45 g kokoso drožlių; 2 šaukštų kakavos; 3 kiaušinių; Gaminimo eiga: 1. Viename dubenėlyje pašildykite pieną.2. Į kitą dubenėlį suberkite tarkuotą šokoladą, [skaityti toliau…]

Šokoladiniai putėsiai

gruodžio 12, 2017 0

Putėsiam reikės: 200 gr. pieniško arba tamsaus laužyto šokolado; 4 kiaušinių (su atskirtu tryniu ir baltymu); 1 šaukšto pasirinkto likerio; 300 ml. sutirštintos grietinėlės; papildomai plaktos grietinėlės ir cukraus drožlių papuošimui; [skaityti toliau…]

Naminis jogurtas

gruodžio 12, 2017 0

1 litrui jogurto reikės: 1 litro 3,5 % riebumo pieno (galima naudoti ir naminį); 150 mililitrų natūralaus lietuviško jogurto be priedų (naudoju bios jogurtą); Gaminimo eiga: 1. Paprasčiau turbūt jau ir nebūna. [skaityti toliau…]

Gaivus desertas su braškėmis

Gaivus desertas su braškėmis

lapkričio 24, 2017 0

Ingredientai: naminė grietinė: 0,5 litro; natūralus jogurtas: 1 indelio; cukrus: 1-1,5 stiklinės (1 stiklinė – 250 mililitrų); želatina: 3 valgomųjų šaukštų; virintas vanduo: 1 stiklinės; vanilinis cukrus (arba mėgiamo skonio esencija); [skaityti toliau…]

Naminė nutella

Naminė nutella

lapkričio 19, 2017 0

Ingredientai: lazdyno riešutai: 150 gramų; pieniškas šokoladas: 100 gramų; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje riešutus paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 10 minučių.2. Tuomet iškeptus riešutus suvyniokite į rankšluostį bei trindamos nuimkite odeles. [skaityti toliau…]