Orkaitėje kepta tilapija

Orkaitėje kepta tilapija

gruodžio 18, 2017 0

Reikės: tilapijos; prieskonių žuviai; druskos; citrinos sulčių; Gaminimo eiga: 1. Žuvį paprieskoniuojame ir palaikome per naktį. 2. Padruskiname, pašlakstome citrinos sultimis ir kepame apie 20 minučių 170 laipsnių temperatūroje. 3. Ant iškepusios žuvies uždedame žaliojo sviesto rutuliuką. [skaityti toliau…]

Lašiša su žalumynų padažu

Lašiša su žalumynų padažu

gruodžio 17, 2017 0

Ingredientai patiekalui: žuvies gabaliukai: 2-4; aliejus; žalios citrinos sultys: 1 citrinos; druska; šviežiai malti pirai; natūralus jogurtas: 200 mililitrų; skystas medus: 2 šaukšteliai; gražgarsčiai: saujelė; garstyčių pasta: 1/2 šaukštelio (neprivaloma); Garnyrui: pomidorai; [skaityti toliau…]

Ryžiai su krevetėmis ir česnakais

Ryžiai su krevetėmis ir česnakais

gruodžio 16, 2017 0

Ingredientai: krevetės: 200 gramų; ryžiai: 100 gramų; česnakas: 4 skiltelės; baltas vynas: 50 mililitrų; rozmarinas (geriausiai šviežias, bet tiks ir džiovintas); krapai; pipirai; druska; aliejus: kepimui; Gaminimo eiga: 1. Pirmiausia krevetes atšildykime. [skaityti toliau…]

Folijoje kepta lašiša

Folijoje kepta lašiša

gruodžio 16, 2017 0

Ingredientai patiekalui: lašišos filė: 4 gabalėliai (po 150 gramų); sojų padažas: 4 valgomieji šaukštai; špinatai: 200 gramų; imbieras: 1 maždaug 2,5 centimetro (smulkiai sutarkuota); svogūnų laiškai: 4 (smulkiai supjaustyti); ryžiai; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Cukinijų blynai su rūkyta lašIša

Cukinijų blynai su rūkyta lašIša

gruodžio 16, 2017 0

Ingredientai blynams: cukinijos: 2 vidutinio dydžio; vaškė: 300 g; 4 kiaušinių; 4 dideli šaukštai miltų; 1 sauja smulkintų šviežių arba šaldytų krapų; 150 g rūkytos lašišos, plonai supjaustytos; druskos; pipirų; aliejaus kepimui; [skaityti toliau…]

Lašišos kepsneliai

Lašišos kepsneliai

gruodžio 14, 2017 0

Ingredientai: lašišos filė; kiaušiniai; džiūvėsėliai; šviežios citrinos sultys; druska, žuvies prieskoniai; Gaminimo eiga: 1. Lašišos filė (be odos) supjaustome nedideliais gabalėliais, pagardiname druska, prieskoniais, apšlakstome trupučiu citrinos sulčių ir paliekame 20-30 minučių marinuotis.2. [skaityti toliau…]