Gaivus ir drėgnas nektarinų pyragas

Gaivus ir drėgnas nektarinų pyragas

14 gruodžio, 2017 0

Trukmė: 15-20 min. ruošti, 60-70 min. kepti. Porcijos: 10 gardžių gabalėlių.Pyragui reikės: 100 g saldžios grietinėlės sviesto (minkšto); 3/4 puodelio cukraus; žiupsnelio vanilio; 4 vid. (55-60 g/vnt.) kiaušinių; 400 g pusriebės (9%) varškės; [skaityti toliau…]

Ingos ypatingasis obuolių pyragas

Ingos ypatingasis obuolių pyragas

13 gruodžio, 2017 0

Pyragui reikės: 5 obuolių; 200 gr. sviesto; 270 gr. cukraus; 1 arb. šaukst vanilinio cukraus; 2 kiaušinių; 350 gr. miltų; 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių; cinamono ir skaldytu migdolų; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Bananų ir datulių pyragas

Bananų ir datulių pyragas

13 gruodžio, 2017 0

Pyragui reikės: datulių 200 gr; banano 1 vnt; margarino 70 gr; miltų 170 gr; jogurto 50 gr; kepimo miltelių 5 gr; cinamono 0,25 a.š; kakavos 50 gr; kiaušiniai 2 vnt; Padažui: svieto 50 gr; [skaityti toliau…]

Trupininis rabarbarų pyragas

Trupininis rabarbarų pyragas

13 gruodžio, 2017 0

Reikės: 100 g miltų; 75 g cukraus; 50 g maltų graikinių riešutų; 75 g sviesto; 450 g rabarbarų; 3 šaukštų cukraus; 1 šaukšto krakmolo; 100 g kapotų graikinių riešutų; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas

12 gruodžio, 2017 0

Ingredientai tešlai: sviestas (atšaldytas) – 350 g; miltai – 450 g; vanduo (atšaldytas) – 7-8 valgomieji šaukštai; cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai; druska – žiupsnelis; Įdarui: obuoliai (didesni bet ne labai dideli) – [skaityti toliau…]

Burnoje tirpstantis medaus pyragas

Burnoje tirpstantis medaus pyragas

12 gruodžio, 2017 0

Nuostabus, burnoje tirpstantis medaus pyragas… Geriausia kepinį pjaustyti jam kiek atvėsus ir sukietėjus truputį. Tada galima sudėti į lėkštę ir uždengti maistine folija – taip jis ilgiau išliks šiltas.Trukmė: apie 75 min. [skaityti toliau…]