Balandėliai - tinginėliai

Balandėliai – tinginėliai

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: jautienos arba kiaulienos faršas: 500 gramų; kiaušiniai: 2; kopūstai: 100 gramų; morkos: 1; druska; pipirai; mėgiamos žolelės troškinimui; grietinė; pomidorų pasta: poros šaukštų; česnakas; Gaminimo eiga: 1. Pradžioje kopūstus sutarkuokite su burokine tarka, [skaityti toliau…]

Kotletai turkiškai

Kotletai turkiškai

14 sausio, 2018 0

Ingredientai: faršas: 500-600 gramų; svogūnai: 1; džiūvėsėliai: 0,5 stiklinės; kiaušiniai: 1; česnakas: 2-3 skiltelių; čili pipirai; druska; pipirai; prieskoninės žolelės; Kiti ingredientai: svogūnai: 2; paprikos: 2 (skirtingų spalvų); bulvės: 5-6; pomidorų tyrė: 1,5 stiklinės (arba pomidorų padažas); [skaityti toliau…]

Naminiai koldūnai

Naminiai koldūnai

13 sausio, 2018 0

Tešlai reikės: miltų: 600 gramų; vanduo: 250 mililitrų; kiaušinių: 1; druskos; Įdarui: jautienos faršo: 100 gramų; kiaulienos faršo: 100 gramų (neprivaloma, rinkitės pagal skonį); avienos faršo: 100 gramų (neprivaloma, rinkitės pagal skonį); [skaityti toliau…]

Bulviniai blynai su mėsa

Bulviniai blynai su mėsa

3 sausio, 2018 0

Ingredientai: faršas – 400 gr; svogūnai – 2 vnt; bulvės – 10 vnt; kiaušiniai – 3 vnt; druska – 2 žiupsneliai; pipirai – 2 žiupsneliai; Gaminame: 1. Bulves smulkiai sutarkuojame, įmušame kiaušinius, [skaityti toliau…]

Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai

Sultingi mėsos ir cukinijų kepsniukai

25 gruodžio, 2017 1

Ingredientai patiekalui: mėgiamas faršas: 500 gramų; jaunos cukinijos: 300-400 gramų; svogūnai: 1; česnakai: 3 skiltelės; krapai: pundelis; druska; malti juodieji pipirai; Gaminame: 1. Pirmiausia pasiruošiame cukiniją: ją sutarkuojame vidutinio stambumo (burokine) tarke. [skaityti toliau…]

Guliašas totoriškai

Guliašas totoriškai

25 gruodžio, 2017 0

Ingredientai guliašui: mėsa: 500 gramų; svogūnai: 1-2; rauginti agurkai: 1-2; bulvės: 6-8; česnakai: 1-2 skiltelės; pomidorų pasta: 1-2 valgomieji šaukštai (arba paprasto pomidorų padažo); lauro lapai; druska; pipirai; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]