Mėsainis su jautiena

12 gruodžio, 2017 0

Mėsainis su jautiena ir su spec. burgeriu padažu. Padažas matomas nuotraukoje! Ingredientai surašyti 4-iems mėsainiams.Mėsainiams reikės: Hamburgerio bandelių – 8 vnt; Jautienos faršo – 500 gramų; Marinuotų agurkų – 1 vnt; [skaityti toliau…]

Kalakutienos krūtinėlės kepsnys

Kalakutienos krūtinėlės kepsnys

11 gruodžio, 2017 0

Ingredientai: kalakutienos krūtinėlės file: 1; raudonėlių: 1 valgomojo šaukšto; maltų saldžiųjų paprikų: 1 arbatinio šaukštelio; maltų aitriųjų paprikų: 0,5 arbatinio šaukštelio; česnakų: 1 skiltelės; garstyčių: 1 arbatinio šaukštelio; alyvuogių aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų; [skaityti toliau…]

Naminiai kebabai

Naminiai kebabai su vištiena

18 lapkričio, 2017 0

Ingredientai: vištiena: 400 gramų; tortilijos: 6; pomidorai: 2; pekininis kopūstas: 0,25; raudonieji svogūnai: 2; ilgavaisiai agurkai: 0,5; žalios saldžiosios paprikos: 1; majonezas; druska; pipirai; prieskoniai paukštienai; aliejus; Padažui: natūralus jogurtas: 1 indelio; [skaityti toliau…]

Kepta vištiena su grietinės marinatu

Kepta vištiena su grietinės marinatu

14 spalio, 2017 0

Ingredientai: viščiukas: 1,5 kilogramo; grietinė: 350 gramų; česnakai: 4 skiltelių; citrinos žievelės: 1 vnt.; druska: 2 arbatinių šaukštelių; šv. čiobreliai: saujos; juodieji pipirai: 2 arbatinių šaukštelių; rozmarino lapeliai: 1 šakelės; Gaminimo eiga: 1. [skaityti toliau…]

Vištų sparneliai su saldžiai aštriu padažu

Vištų sparneliai su saldžiai aštriu padažu

13 liepos, 2017 0

Ingredientai: vištų sparnelių vidurinės dalys: 1 kilogramo; medus: 0,25 stiklinės; cukrus: 0,25 stiklinės; citrinos žievelė: 1 vnt.; sojos padažas: 3 šaukštų; česnakai: 6 skiltelių (smulkintų); aliejus: 2 šaukštų; aštrus padažas “harissa”: 1.5 šaukšto; [skaityti toliau…]

Vištienos krūtinėlė majonezo marinate

Vištienos krūtinėlė majonezo marinate

23 gegužės, 2017 0

Patiekalui pagaminti reikės: vištienos krūtinėlės filė; majonezo; miltai – apvoliojimui; augalinio aliejaus – kepimui; druskos (pagal skonį); Gaminimo eiga: 1. Pirmiausia vištienos filė nuplauname, nusausiname. Jeigu vištienos filė maža, jos nepjaustome, [skaityti toliau…]