Vafliai su aguonomis ir baltu šokoladu
Vafliams reikės:
- 150 gr – minkšto sviesto;
- 150 gr – miltų;
- 100 gr – cukraus;
- 4 – didelių kiaušinių;
- 1 a.š. – vanilės ekstrakto;
- 2 v.š. – aguonų;
- 100 gr – baltojo šokolado.
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje sviestą išplakite su cukrumi bei vanile, įplakite kiaušinius. Sudėkite miltus bei aguonas. Užmaišykite tešlą. Kepkite gerai įkaitintoje vaflinėje, vos iškepusius susukite į šiaudelius.
2. Tuomet baltąjį šokoladą ištirpinkite bei supilkite į aukštą siaurą puodelį. Pamerkite į šokoladą kiekvieno vafliuko galą bei paguldykite ant sviestinio popieriaus, kad sustingtų. Tobulas užkandis prie kavos puodelio!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrieles blogas