Vištiena sojų ir grietinėlės padaže
Atradau labai pikantiško skonio troškintos vištienos receptą. Mano šaldytuve vištiena ima pirmą vietą, todėl dažnai iš jos gaminu patį įvairiausią maistą. Atskleisiu ir šios vištienos paslaptį. 🙂
Patiekalui reikės:
- 500 g vištienos krūtinėlės,
- 200 ml 30 proc. riebumo grietinėlės,
- morkų 2 vnt,
- prieskonių, sojų padažo
Gaminimo eiga:
1. Kubeliais susipjaustyti vištieną ir morką (žalią).
2. Aš gaminau „Bauer” firmos puode, todėl jokio vandens nepyliau, tiesiog įkaitinau indą ir subėriau vištieną su morkomis, troškinosi savo sultyse. Neturint šio puodo, galima troškinti nedideliame vandens ar sultinio kiekyje.
3. Kai morkos suminkštėja reikia supilti mėgstamus prieskonius, grietinėlę ir į pabaigą sojų padažo, ragaukite ir patys nuspręskite kiek jo jums reikia. Skanaus!