Tarybinis guliašas
| |

Tarybinis guliašas

Guliašui reikės:

  • 700g – 1 kg kiaulienos sprandinės
  • majonezo
  • 2 morkų
  • 2 svogūnų
  • rauginto agurkėlio
  • grietinės
  • pomidorų padažo
  • garstyčių
  • prieskonių

Gaminimo eiga:
1. Mėsą supjaustyti juostelėmis, ištrinti prieskoniais, idėti porą šaukštų majonezo, išmaišyti ir pastatyti porą valandų į šaldytuvą, kad pasimarinuotų.

2. Mėsą apkepti keptuvėje, dėti po to į puodą, užpilti vandeniu ir troškinti. Kol mėsa troškinasi, apkepti keptuvėje tarkuotą morką ir žiedais pjaustytą svogūną, ir sudėti į puodą su mėsa.

Padažas: nusemti truputį sultinio nuo mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių, įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis. Supilti ant mėsos, gerai išmaišyti. Įtarkuoti agurkėlį ir dar truputį patrošlinti.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Laimos virtuvė

Parodyta 124, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai