Ingredientai:

  • Vištienos blauzdelės – 400 gr.
  • Šaldytos daržoves – 300 gr.
  • Grietinėle – 300 ml.
  • Česnakas – 3 skiltelės
  • Druska, pipirai, vištienos prieskoniai
  • Krapai

Gaminimo eiga:

1. Vištienos blauzdelės ištrinkite prieskoniais, smulkintu česnaku, druska.

Palikite marinuoti parą laiko, bet skubant užteks ir dviejų valandų.

2. Į kepimo rankovę sudėkite marinuotas vištienos blauzdelės ir kepkite orkaitėje 190 °C temperatūroje, maždaug 30 minučių.

Tuo tarpu, svieste apkepinkite pjaustytas atšaldytas daržoves.

3. Kai daržovės suminkštės sudekite iškeptas vištienos blauzdelės.

4. Supilkite grietinėlę , pagardinkite druska , pipirais ir troškinkite kol grietinėle sutirštėja.

5. Prieš baigiant suberkite pjaustytus svogūno laiškus, krapus.

Patiekti siūlau su virtais ryžiais.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Enrikos virtuvė

(Visited 12 times, 1 visits today)