Žuvis su žaliuoju padažu
|

Žuvis su žaliuoju padažu

Ingredientai:

  • žuvies filė gabalėliai: 4
  • druska
  • pipirai
  • citrinos žievelės: 1
  • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.

Padažui:

  • liesas natūralus jogurtas: 150 mililitrų
  • špinatai: saujos
  • mėtos šakelės: 1
  • fetos sūris: nedidelio gabalėlio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje žuvies filė ištriname druska, pipirais, sutarkuotomis citrinos žievelėmis bei sultimis. Leidžiame pasimarinuoti bent kelias minutes. Kepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus po maždaug 4–5 minutes iš kiekvienos pusės.

2. Tuomet padažui visus produktus sutriname trintuvu. Jei reikia, įberiame druskos.

3. Tada tiekiame padažą užpylusios ant žuvies su pasirinktu mėgiamu garnyru. Skanaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai