Patiekalui reikės:

  • vištienos sparnelių: 8 vienetai
  • morkų: 2 vienetai
  • česnakų: 3 skiltelės
  • alaus: 500 ml
  • druskos: 1 arbatinis šaukštelis
  • juodųjų pipirų: 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimo eiga:
1. Vištienos sparnelius įtrinkime gerai susmulkintu česnaku, druska bei pipirais, tuomet palikime 1 valandą pastovėti uždengtame inde.

2. Morkas nuskuskime, supjaustykime griežinėliais, tuomet jais išklokime skardos dugną. Ant morkų sudėkime vištų sparnelius ir užpilkime alumi.

3. Galiausiai kepkime iki 200°-230°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug apie valandą. Kas 15 minučių sparnelius būtinai palaistykite susidariusiomis sultimis.

Prie vištų sparnelių puikiai tiks bulvių košė ir Jūsų mėgstamas alus.

Facebook Comments
(Aplankyta 2 kartai, 1 vizitų šiandien)