Ingredientai:

  • miltai: 125 gramų
  • baltasis šokoladas: 100 gramų
  • pieniškas šokoladas: 100 gramų
  • margarinas: 160 gramų
  • kiaušiniai: 3
  • cukrus: 200 gramų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje margariną bei baltąjį šokoladą sudėkite į puodą ir ant labai mažos kaitros ištirpinkite. Perpilkite į švarų dubenį bei suplakame su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite miltus bei kepimo miltelius.

2. Tuomet pienišką šokoladą supjaustykite nedideliais kubeliais bei įsukite į tešlą. Viską supilkite į nedidelę, kepimo popieriumi išklotą, skardelę. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite, kol į vidurį įsmeigtas medinis pagaliukas, liks švarus, neapsivėlęs tešla. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Facebook Comments
(Aplankyta 3 kartai, 1 vizitų šiandien)