Desertui reikės:

  • ½ puodelio – grietinėlės
  • 200 gr – juodojo šokolado
  • 2 šaukštai – rudojo cukraus
  • 1 ½ arbatinio šaukštelio – vanilės esencijos
  • 250 gr – braškių
  • 8 samteliai – vanilinių ledų
  • 150 gr – mėlynių
  • 125 gr – aviečių
  • ½ puodelio – mini zefyriukų (marshmallows)
  • ¼ puodelio – nesūdytų žemės riešutų
  • ¼ puodelio – skrudintų kokoso drožlių

Gaminimo eiga:
1. Puode sumaišykite grietinėlę, šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.

2. Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.

3. Įdėkite dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu, likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite nedelsiant.

Facebook Comments
(Aplankyta 13 kartai, 1 vizitų šiandien)