Berry rocky desertas
|

Berry rocky ledų desertas

Desertui reikės:

  • ½ puodelio – grietinėlės
  • 200 gr – juodojo šokolado
  • 2 šaukštai – rudojo cukraus
  • 1 ½ arbatinio šaukštelio – vanilės esencijos
  • 250 gr – braškių
  • 8 samteliai – vanilinių ledų
  • 150 gr – mėlynių
  • 125 gr – aviečių
  • ½ puodelio – mini zefyriukų (marshmallows)
  • ¼ puodelio – nesūdytų žemės riešutų
  • ¼ puodelio – skrudintų kokoso drožlių

Gaminimo eiga:
1. Puode sumaišykite grietinėlę, šokoladą, cukrų ir vanilę. Maišykite žemoje temperatūroje kol ištirps ir susimaišys. Supilkite į ąsotį ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.

2. Braškes perpjaukite per pusę. Samtelį ledų įdėkite į kiekvieną iš patiekimo indų. Apibarstykite braškių puselėmis.

3. Įdėkite dar vieną samtelį ledų ir apipilkite pagamintu šokolado padažu, likusiomis uogomis, zefyriukais, riešutais ir kokosu. Patiekite nedelsiant.

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai