Guliašas totoriškai
| | |

Guliašas totoriškai

Ingredientai guliašui:

  • mėsa: 500 gramų
  • svogūnai: 1-2
  • rauginti agurkai: 1-2
  • bulvės: 6-8
  • česnakai: 1-2 skiltelės
  • pomidorų pasta: 1-2 valgomieji šaukštai (arba paprasto pomidorų padažo)
  • lauro lapai
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia mėsą nuplauname, supjaustome kubeliais bei lengvai apkepame keptuvėje.

2. Tuomet sudedame pusmėnuliais supjaustytus svogūnus bei kepame, kol svogūnai suminkštės.

3. Tada viską supilame į puodą, įdedame pomidorų pastos, smulkiai supjaustytus arba stambesne tarka sutarkuotus agurkus, užpilame vandens arba sultinio – kad apsemtų – ir pridengus puodą troškiname.

4. Atskirame puode pakepame šiaudeliais supjaustytas bulves. Kai bulvės bus beveik paruoštos, supilame jas į puodą su mėsa, įberiame druskos, pipirų, įmetame lauro lapą bei sutraiškytą arba susmulkintą česnaką. Galiausiai atsargiai išmaišome bei troškiname, kol mėsa bus minkšta. Tikras gardumėlis!

Parodyta 31, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai