Troškinys su malta mėsa
| |

Troškinys su malta mėsa

Ingredientai:

  • malta mėsa: ~500 gramų
  • paprikos: 1
  • svogūnai: 1
  • smulkinti konservuoti pomidorai savo sultyse
  • pievagrybiai: 200 gramų
  • konservuotos „Karališkosios” arba kitokios pupelės
  • prieskoniai: pagal skonį

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje supjaustykite svogūną, apkepinkite keptuvėje su mažu kiekiu aliejaus.

2. Tuomet sudėkite maltą mėsą; kai išgaruoja skystis truputį įpilkite virinto vandens, kad neprisviltų. Maltą mėsą troškinkite maždaug 12-15 minučių. Įberkite mėgiamų prieskonių.

3. Tada susmulkinkite pievagrybius, juos suberkite į troškinamą maltą mėsą. Dar troškinkite maždaug 5-7 minutes. Supjaustykite papriką, ją taip pat dėkite į keptuvę.

4. Po to supilkite konservuotus susmulkintus pomidorus su visomis sultimis bei viską išmaišykite. Leiskite užvirti.

5. Paskui sudėkite pupeles, dar kartelį gerai išmaišykite bei patroškinkite 2-3 minutes. Dėkite į lėkštes ir skanaukite!

Parodyta 6, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai