Ingredientai:

  • kopūstai – 0.5 kg
  • bulvės – 0,7 kg,
  • svogūnai – 1-2 vnt,
  • virtas kumpis – pagal skonį
  • aliejus – kepimui

Vietoje kumpio tinka: dešra, dešrelės, lašinukai ar šoninė.

Gaminimo eiga:
1. Kopūstus susmulkiname, bulves pjaustome griežinėliais arba šiaudeliais, svogūną žiedeliais.

2. Keptuvėje ant aliejaus pakepiname smulkintą kopūstą. Pasūdome, beriame mėgstamų prieskonių.

3. Apkepusius kopūstus sudedame į karščiui atsparų indą. Tada apkepiname bulves. Sudedame ant kopūstų. Apkepiname svogūną su mėsos gabalėliais. Sudedame ant bulvių kaip viršutinį sluoksnį.
4. Indą uždengiame ir 15-20 minučių įdedame į įkaitintą orkaitę.

5. Prie keptų kopūstų su bulvėm labai tinka stiklinė kefyro ar rūgpienio, raugintas ar marinuotas agurkas.

Facebook Comments
(Aplankyta 14 kartai, 1 vizitų šiandien)