Krevečių ir avokado salotos
|

Krevečių ir avokado salotos

Ingredientai salotoms:

  • vyno actas – 60 ml
  • alyvuogių aliejus – 60 ml
  • pusė žaliojo svogūno
  • druska – 1 žiupsneliai
  • rožinės krevetės – 340 g
  • avokadai – 3 vnt
  • raudonų lapų arba lietuviškos salotos
  • paskrudinti migdolų riešutai
  • kalendra – 1 valg. šaukšt
  • citrina – 1/2

Gaminimo eiga:
1. Krevetes išvirkite, sutvarkykite. Avokadus supjaustykite griežinėliais arba smulkiau (kaip jums atrodo geriau).

2. Suplėšykite lapus, dėkite ant didelės lėkštės apačios. Dėkite avokadus. Supjaustykite svogūnus smulkiai ir dėkite į lėkštę. Išvirtas krevetes taip pat sudėkite į lėkštę.

3. Riešutus paskrudinkite ir paskrudintus dėkite į lėkštę. Pabarstykite kalendra, druska. Apšlakstykite aliejumi ir vyno actu. Išspauskite citrinos sultis į lėkštę. Išmaišykite (galite ir nemaišyti) ir patiekite! Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai