Ingredientai:

  • lašišos filė: 1 kilogramo
  • raudonos saldžiosios paprikos: 1
  • morkos: 2
  • pomidorai: 2-3
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 2-3 skiltelių
  • kečupas: 3 šaukštų (arba pomidorų pasta)
  • grietinė: 3 šaukštų
  • druska
  • pipirai
  • aliejus: kepimui
  • žalumynai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje lašišą pasūdome bei apibarstome pipirais, paliekame pasimarinuoti.

2. Tada daržoves supjaustome juostelėmis (nuo pomidorų nulupame žievelę), trumpai apkepiname keptuvėje (pirmiausia morkas), po to sudedame kečupą, grietinę, suberiame prieskonius bei žalumynus. Viską patroškiname ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.

3. Tuomet iškepame lašišą, ją serviruojame su daržovėmis bei ryžiais. Skanaujame!

(Visited 1 times, 1 visits today)