Desertui reikės:

  • 2 puodeliai – cukraus pudros
  • ¼ arbatinio šaukštelio – tartaro kremo
  • 395g – kondensuoto pieno
  • ½ arbatinio šaukštelio – pipirmėtės esencijos
  • 3 ½ puodelio – išdžiovinto kokoso
  • 40 g – juodojo šokolado

Gaminimo eiga:
1. Į 20x30cm kepimo indą įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į indą supilkite cukraus pudrą, kremą, kondensuotą pieną ir pipirmėtės esenciją bei viską išmaišykite.

2. Pilkite kokosą po pusę puodelio kaskart gerai išmaišydami. Mišinį supilkite į indą ir palikite sustengti 2 valandoms. Sustengusią plytelę išimkite iš indo.

3. Naudokite 7cm ilgio Kalėdinės eglės formą pjauti medeliams iš sustengusio mišinio.

4. Papuošimui išlydykite šokoladą ir apliekite juo medelius.

Facebook Comments
(Aplankyta 11 kartai, 1 vizitų šiandien)