Traškūs kiaulienos kepsneliai
| |

Traškūs kiaulienos kepsneliai

Ingredientai:

  • kiaulienos mėsytė su lašinukais ir skūrele
  • druska
  • pipirai
  • miltai
  • kiaušiniai: 1
  • džiūvėsėliai
  • šaldyti žirneliai: 200 gramų
  • sviestas: 50 gramų
  • svogūnai: 0,5

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kiaulienos mėsytę supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, pabarstykite juos druska ir pipirais.

2. Tada atskirose lėkštėse išdėliokite miltus, plaktą kiaušinį bei džiūvėsėlius. Į gerai įkaitintą keptuvę dėkite pirmiausiai miltuose, kiaušinyje bei galiausiai džiūvėsėliuose apvoliotą mėsytę. Kepkite, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

3. Tada šaldytus žirnelius užpilkite vandeniu bei virkite iki užvirimo, nes jie ganėtinai greitai suminkštėja. Po to perliekite šaltu vandeniu, kad išliktų graži žalia spalva. Keptuvėje išlydykite sviesto gabaliuką, sudėkite ganėtinai smulkiai supjaustytą svogūną bei kai jis suminkštėja, supilkite žirnelius. Pagardinkite druska. Viską dėkite į lėkštę. Skanaukite!

Pastebėjimas: Prie šių kiaulienos kepsnelių puikiai tiko saldžiarūgštė cukinijų bei obuolių uogienė.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai