Ingredientai:

  • 3 vnt. vištienos šlaunys
  • 1 kg kiaulienos karkutė
  • 3 vnt. morkos
  • 800 ml. vandens
  • 2 a.š. Himalajų druskos
  • 3 lauro lapeliai
  • 5 vnt. kvapniųjų pipirų
  • 4 skiltelės česnako

Gaminimo eiga:

1. Mėsą per naktį išmirkiau šaltame vandenyje, sudėjau į lėto virimo puodą (slow cooker), užpyliau vandeniu, sudėjau nuvalytas morkas, druską, pipirus ir lauro lapelius, nustačiau lėtos ugnies režimą 8 valandoms (užtektų ir 6h).

2. Procesui pasibaigus nukaulinau mėsą, supjausčiau morkas kubeliais, įdėjau smulkintą česnaką, įpyliau dar 150 ml. virinto vandens ir supilčiau į formas.

Patiekiau su bulvių koše ir krienų – majonezo padažu, apibarsčiau smulkintais svogūnų laiškais.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Dalia’s Home Foods

(Visited 12 times, 1 visits today)