Ingredientai silkei:

  • silkių filė – 500 g
  • svogūnai – 2 vnt
  • džiovinti grybai – 100 g
  • aliejus
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.

2. Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.

3. Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.

4. Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos. Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės. Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.

5. Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 92 kartai, 1 vizitų šiandien)