Pomidorienė su perlinėmis kruopomis
Ingredientai:
- aliejus: 2 šaukštų
- sutarkuotos morkos: 2
- susmulkinti svogūnai: 1
- susmulkinti pomidorai: 2 nedidelės skardinės
- virtos perlinės kruopos: 2 stiklinės
- sultinys: 1 litro
- džiovinti čiobreliai: 1 šaukštelio
- druska: 1 šaukštelio
- malti baltieji pipirai: 1 šaukštelio
- šviežios petražolės
Gaminimo eiga:
1/ Pradžioje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus bei morkas.
2. Tuomet supilkite sultinį, pomidorus su visu skysčiu, berkite prieskonius bei užvirkite.
3. Pavirę maždaug 10 minučių sudėkite virtas kruopas. Pavirkite dar 10 minučių. Įberkite susmulkintas petražoles.
Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai