Vištienos ir avokadų salotos
Ingredientai:
- vištienos file: 300 gramų
- špinatai: saujos
- avokadai: 2
- apelsinai: 2
- medus: 1 šaukšto
- alyvuogių aliejus: 3 šaukštų
- citrinos sultys: šlakelio
- druska
- pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje vištos filė smulkiai supjaustome, apibarstome druska bei pipirais. Keptuvėje įkaitiname aliejų bei iškepame vištieną.
2. Tuomet į indelį sudedame špinatus, vištieną, smulkiais kubeliais susmulkintus apelsinus bei juostelėmis supjaustytus avokadus. Padažui sumaišome skystą medų, aliejų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos. Apšlakstome salotas. Skanaujame!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Kruopytės virtuvė