Kalakutienos krūtinėlės kepsnys
Ingredientai:
- kalakutienos krūtinėlės file: 1
- raudonėlių: 1 valgomojo šaukšto
- maltų saldžiųjų paprikų: 1 arbatinio šaukštelio
- maltų aitriųjų paprikų: 0,5 arbatinio šaukštelio
- česnakų: 1 skiltelės
- garstyčių: 1 arbatinio šaukštelio
- alyvuogių aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
- druskos
- juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje krūtinėlę nuplaukite bei supjaustykite kepsneliais.
2. Tuomet česnaką smulkiai sutarkuokite, sumaišykite su prieskoniais, garstyčiomis bei aliejumi. Gautame marinate gerai apvoliokite kepsnius bei palikite maždaug 30 minučių pasimarinuoti.
3. Tada iškepkite paprastai keptuvėje (arba jeigu turite iškepkite grilio keptuvėje). Skanaukite!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Pietų slatas