Vištiena baltajame padaže
Ingredientai:
- vištienos krūtinėlė – 8 vnt
- tarkuotas parmezano sūris – 50 g
- druska – 1 valg. šaukšt
- smulkintas česnakas – 2 skiltelės
- grietinėlė, riebesnė – 235 ml
- pipirai
Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Sumaišykite česnaką, parmezano sūrį, druską. kiekvieną gabaliuką vištienos išvoliokite sūrio mišinyje. Sudėkite vištienos gabalėlius į kepimo indą. Kiek sūrio mišinio liks, sudėkite tolygiai ant vištienos gabalėlių.
3. Grietinėlę apšlakstykite kepimo inde ir pabarstykite viską šiek tiek pipirais.
4. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie pusantros valandos uždengę kepimo indą.