Ingredientai:

  • miltai: 500 gramų
  • kepimo milteliai: 1,5 šaukštelio
  • druska: 0,5 šaukštelio
  • sviestas: 125 gramų
  • cukrus: 150 gramų
  • kreminė varškė: 230 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • apelsino žievelės: 1
  • apelsino sultys: 5 šaukštų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Inde sumaišome miltus, kepimo miltelius bei druską. Kitame inde sumaišome kreminį sūrį, sviestą bei cukrų. Įmušame kiaušinį, deda,e apelsino žievelę bei įpilame apelsino sulčių. Viską gerai išmaišome. Vis maišydamos pilame miltų mišinį. Sausainių masė turi gautis tiršta, klampi, lipti prie šaukšto.

2. Tuomet kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi bei kabindamos šaukštu masę formuojame sausainius.

3. Tada kepame apie 15 minučių. Kai sausainio šonai pradės gelsti, gaminys jau bus iškepęs. Skanaukite!

Facebook Comments
(Aplankyta 9 kartai, 1 vizitų šiandien)