Balandėliai - tinginėliai
| | |

Balandėliai – tinginėliai

Ingredientai:

  • jautienos arba kiaulienos faršas: 500 gramų
  • kiaušiniai: 2
  • kopūstai: 100 gramų
  • morkos: 1
  • druska
  • pipirai
  • mėgiamos žolelės troškinimui
  • grietinė
  • pomidorų pasta: poros šaukštų
  • česnakas

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kopūstus sutarkuokite su burokine tarka, morką nuvalykite, taip pat sutarkuokite. Viską sudėkite į faršą, druskos, pipirų, kiaušinių bei gerai išmaišykite. Suformuokite kukulius.

2. Tuomet sudėkite kukulius į troškintuvą. Susmulkintus svogūnus sumeskite ant kukulių, česnako skilteles, paberkite druskos, prieskonių, pipirų, lauro lapelių. Pomidorų pastą sumaišykite su grietine bei atskieskite karštu vandeniu. Supilkite ant kukulių. Uždengus puodą patroškinkite maždaug 30 minučių.

3. Taip pat šalia galite įdėti bulvių.

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai