Desertinis kokoso skonio varškės sūris su aguonomis ir žele
Ingredientai:
- 600 gr. varškės
- 120 gr. cukraus
- 2 v.š. aguonų
- 200 gr. kokoso kremo (tinka ir kokoso pienas)
- 3 rušių skirtingų skonių žele
- 25 gr. zelatinos + 50 ml. vandens želatinai ištirpinti
Gaminimo eiga:
1. Į varškę sudedame cukrų, aguonas, kokoso kremą ir su smulkintuvu sublenderiuoje iki kreminės konsistencijos.
2. Sudedame išbrinkintą ir pašildytą želatiną, išmaišome.
3. Dedame jau prieš tai pasiruošta žele, pjaustyta gabaliukais, išmaišome. Varškės mase dedame į formą ir į šaldytuvą, kol sustingsta.
Ragaujame vieną su kava ar arbata arba dedame ant ant baltos duonos su sviestu.
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Dalia’s Home Foods