Greipfrutų keksas
|

Greipfrutų keksas

Ingredientai:

  • miltai: 1,5 puodelio
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • natūralus jogurtas: 1 puodelio
  • cukrus: 0,5 puodelio
  • nutarkuotos greipfruto žievelės: 1
  • greipfruto sultys: 0,5 puodelio
  • aliejus: maždaug trečdalis puodelio

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje jogurtą išplakite su cukrumi, aliejumi, sultimis bei greipfruto žievele. Suberkite miltus, kepimo miltelius bei užmaišykite tešlą.

2. Tuomet supilkite į paruoštą kepimo formą bei šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite maždaug 40 minučių.

3. Pravėsusį keksą išverskite ant grotelių bei palikite visiškai atšalti. Skanaukite!

Pastebėjimas: Įdomu tai, kad keksas kvepia kaip koks varškės pyragas, nors į tešlą jos nededame nė gramo.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai