Juostelės su džemu ir sūdytais žemės riešutais
|

Juostelės su džemu ir sūdytais žemės riešutais

Ingredientai:

  • kambario temperatūros sviestas: 360 gramų
  • kondensuotas pienas: 360 gramų
  • varškė: 360 gramų
  • miltai: 650 gramų
  • mėgiamas džemas
  • sūdyti žemės riešutai
  • kiaušiniai: 1 (didelio)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje blenderyje sumalkite iki vientisos masės sviestą, kondensuotą pieną bei varškę. Į gautą mišinį dalimis dėkite miltus bei užminkykite tešlą, kol nebelips prie rankų. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

2. Tuomet atšaldytą tešlą dalinkite į 4 dalis bei iškočiokite į lakštus ir supjaustykite norimo dydžio juostelėmis.

3. Tada ant vienos juostelės tepkite džemą. Po to uždenkite kita juostele. Patepkite kiaušinio plakiniu bei apibarstykite riešutais.

4. Paskui juosteles dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą bei kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 20-25 minutes, kol juostelės gražiai paruduoja. Skanaukite!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Dalia’s Home Foods

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai