Ingredientai:

  • sviestas – 225 g
  • persijotas miltinis cukrus – 100 g
  • vanilinis cukrus – 1 pakelis
  • kiaušinių triniai- 3 vnt
  • nubrauktų šaukštų maltas cinamonas – 2 valg. šaukšt
  • miltai – 200 g
  • kakavos milteliai – 40 g
  • kepimo milteliai – 1 valg. šaukšt
  • skrudinti malti lazdynų riešutų kremas nutela – 125 g

Gaminimo eiga:
1. Sviestą ištrinkite su miltiniu cukrumi, vaniliniu cukrumi bei tryniais.

2. Mašydami suberkite cinamoną, miltus su kepimo milteliais, kakavą ir riešutais. Viską gerai permaišykite.

3. Konditeriniu švirkštu ar maišeliu išspauskite ant kepimo skardos maždaug 10 cm ilgio juostelės ar kitų formų sausainius ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 7- 10 min.

4. Juosteles sulipinkite po dvi ir galus patepkite šokolado glajumi.

Facebook Comments
(Aplankyta 12 kartai, 1 vizitų šiandien)