Kepta cukinija su faršu
| | |

Kepta cukinija su faršu

Ingredientai patiekalui:

  • 1 vnt – cukinija
  • 3 vnt – vidutinio dydžio morkos
  • 1 vnt – nedidelis svogūnas
  • 200 gr – jautienos faršo
  • 200 gr – fermentinio sūrio
  • 1 vnt – pomidoras
  • druskos, pipirų

Padažui:

  • pomidorų padažo
  • majonezo
  • šiek tiek krapų

Gaminame:
1. Morkas nuskusti ir sutarkuoti, svogūną smulkiai supjaustyti. Pakepinti kartu apie 5 min. Tada sudėti smulkiai supjaustytą pomidorą ir pakepinti dar keletą minučių.

2. Faršą pasūdyti ir pabarstyti pipirais, pakepinti 5-7 min.

3. Cukiniją gerai nuplauti, perpjauti išilgai pusiau, išskobti vidų („mėsos” palikti apie 1 cm).

4. Į cukinijos vidų sudėti pakepintas daržoves, tada mėsą. Kepti 200 °C temperatūroje 30 min. Prieš kepimo pabaigą cukinijas gausiai apibarstyti sūriu.

5. Padažui – sumaišyti pomidorų padažą, majonezą ir smulkiai sukapotus krapus.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai