Keptos įdarytos paprikos
| |

Keptos įdarytos paprikos

Ingredientai:

  • saldžiosios paprikos: 3
  • malta kiauliena: 500 gramų
  • česnakai: 2 skiltelių
  • malta saldžioji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
  • druska
  • juodieji pipirai
  • sūris: kelių gabaliukų
  • mėgiamų žolelių prieskoniai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje maltą kiaulieną sumaišykite su prieskoniais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau bei išimkite sėklytes ir baltą membraną.

2. Tuomet į kiekvieną paprikos puselę įdėkite įdaro su „kalneliu”, jas sudėkite į kepimo skardą bei kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.

3. Paskui ant viršaus uždėkite po gabaliuką sūrio bei pabarstykite prieskoniais, dar kepkite maždaug 10-15 minučių. Skanaukite!

Parodyta 5, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai