Keptos įdarytos paprikos
Ingredientai:
- saldžiosios paprikos: 3
- malta kiauliena: 500 gramų
- česnakai: 2 skiltelių
- malta saldžioji paprika: 1 arbatinio šaukštelio
- druska
- juodieji pipirai
- sūris: kelių gabaliukų
- mėgiamų žolelių prieskoniai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje maltą kiaulieną sumaišykite su prieskoniais. Paprikas nuplaukite, perpjaukite pusiau bei išimkite sėklytes ir baltą membraną.
2. Tuomet į kiekvieną paprikos puselę įdėkite įdaro su „kalneliu”, jas sudėkite į kepimo skardą bei kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
3. Paskui ant viršaus uždėkite po gabaliuką sūrio bei pabarstykite prieskoniais, dar kepkite maždaug 10-15 minučių. Skanaukite!