Krabų lazdelių kotletai
Ingredientai kotletams:
- krabų lazdelės – 200 g
- kiaušiniai – 2 vnt
- kietasis sūris – 150 g
- miltai – 40-50 g
- česnakas – 1-2 skiltelės
- druska, malti pipirai
- džiūvėsėliai apvoliojimui
- augalinis aliejus kepimui
Gaminimo eiga:
1. Krabų lazdeles smulkiname smulkintuvu arba tarkuojame tarka ir dedame į dubenį. Sūrį taip pat sutarkuojame ir dedame į dubenį. Įspaudžiame česnaką, įmušame kiaušinius, beriame miltus, paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome.
2. Formuojame nedidelius kotletukus (jeigu mąsė per skysta, dedame dar miltų), apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Skanaus!