|

Picos pyragas

Ingredientai:

  • šaldytos tešlos lakštai: 2
  • pomidorų padažas: 4 valgomųjų šaukštų
  • rūkytas kumpis: 50 gramų
  • saliamio dešra: 50 gramų
  • saulėje džiovinti pomidorai: 2 valgomųjų šaukštų (supjaustytų)
  • juodosios alyvuogės: 2 valgomųjų šaukštų (susmulkintų)
  • mocarelos sūris: 200 gramų
  • džiovinti raudonėliai: 1 arbatinio šaukštelio (arba kitų mėgiamų picos prieskonių)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kepimo skardą išklokite iškočiotu tešlos lakštu. Ant tešlos paskleiskite pomidorų padažą, pabarstykite sūriu, dėkite supjaustytą kumpelį, dešrą, alyvuoges, džiovintus pomidorus bei ant viršaus dar užbarstykite sūrio ir prieskonių.

2. Tuomet viską uždenkite tešlos lakštu, užspauskite kraštus. Kepkite iki 200–220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių, kol tešla pasidarys rusvos spalvos. Supjaustykite į 4 lygias dalis bei skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Medėjos blogas

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai