Patiekalui reikės:

  • brokolių: 1
  • kiaušinių: 1
  • pieno: 50 mililitrų
  • svogūnų: 1
  • juodųjų pipirų: žiupsnelis
  • druskos: žiupsnelis
  • bulkos riekutės: 2
  • česnakas: 1 skiltelė
  • jautienos faršo: 1 kilogramas
  • lydyto sūrelio: 3 valgomieji šaukštai
  • burokėlis: 1
  • bulvių: 8

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia į faršą įmuškime kiaušinius, suberkime pipirus bei druską, batoną sudrėkinkime piene. Sudėkime į mėsą. Kepkime orkaitėje, kol gražiai apskrus.

2. Garnyrui: Išvirkime brokolį, įdėkime sūrelį. Išvirkime bulves. Supjaustykime svogūną bei pakepinkime. Sutarkuokime buroką ir apie 15 minučių troškinti. Galiausiai svogūnus sudėkime į burokus. Skanaus! 🙂

Facebook Comments
(Aplankyta 7 kartai, 1 vizitų šiandien)