Makaronams pagaminti reikės:

  • pusė pakelio makaronų
  • rūkytų lašinukų
  • pomidorų pastos
  • svogūnų laiškų
  • maltų juodų pipirų
  • baziliko
  • raudonėlio
  • petražolių

Gaminimo eiga:
1. Makaronus sudėti į užvirusį pasūdytą vandenį, įpilti kelis šaukštus aliejaus ir išvirti. Kol makaronai verda paruošiame padažą.

2. Lašinukus smulkiai supjaustyti, dėt į keptuvę, kai lašinukai paleidžia savo riebalus sudėti smulkintus svogūno laiškus, kelis kupinus šaukštus pomidorų pastos, norimus prieskonius ir pakepinti.

3. Išvirusius makaronus nusunkti ir sudėti į keptuvę, kur paruoštas padažas. Viską išmaišyti ir dar kelias minutes palaikyti ant ugnies, kad nugaruotų nereikalingas vanduo.

(Visited 1 times, 1 visits today)