Mangų skonio varškės desertas su žėlė gabaliukais
Ingredientai:
- naminė varškė: 800 gramų
- cukrus: 300 gramų
- mangų tyrė: 200 gramų
- grietinėlė: 150 mililitrų
- želė varškei: 40 gramų
- paruošta žėlė: sluoksniavimui
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į varškę dėkite cukrų, mangų tyrę, grietinėlę bei viską sumaišykite, o po to sutrinkite blenderyje.
2. Tuomet 100 mililitrų vandens išbrinkinkite žėlė. Pašildykite bei truputį atvėsinkite. Pilkite atvėsusią žėlė į varškės masę bei išmaišykite.
3. Tada imkite kekso arba kokią kitą formą bei sluoksniuokite varškę su žėlė gabalėliais. Dėkite į šaldytuvą bei palikite mažiausiai 2 valandoms. Geriausiai per visą naktį. Skanaukite!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Dalia’s Home Foods