Mangų skonio varškės desertas su žėlė gabaliukais
|

Mangų skonio varškės desertas su žėlė gabaliukais

Ingredientai:

  • naminė varškė: 800 gramų
  • cukrus: 300 gramų
  • mangų tyrė: 200 gramų
  • grietinėlė: 150 mililitrų
  • želė varškei: 40 gramų
  • paruošta žėlė: sluoksniavimui

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į varškę dėkite cukrų, mangų tyrę, grietinėlę bei viską sumaišykite, o po to sutrinkite blenderyje.

2. Tuomet 100 mililitrų vandens išbrinkinkite žėlė. Pašildykite bei truputį atvėsinkite. Pilkite atvėsusią žėlė į varškės masę bei išmaišykite.

3. Tada imkite kekso arba kokią kitą formą bei sluoksniuokite varškę su žėlė gabalėliais. Dėkite į šaldytuvą bei palikite mažiausiai 2 valandoms. Geriausiai per visą naktį. Skanaukite!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Dalia’s Home Foods

Parodyta 3, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai