Mėsainiai su lašiša
|

Mėsainiai su lašiša

Ingredientai:

  • šviežia lašišos filė: 500 gramų
  • dijon garstyčios: 3 arbatinių šaukštelių
  • raudonieji svogūnai: 1
  • batonas: 2 riekės
  • smulkinti krapai: 1 pundelio
  • smulkinti konservuoti kaparėliai: 2 valgomųjų šaukštų
  • druska
  • pipirai
  • augalinis aliejus: kepimui
  • paruoštos mėsainių bandelės: 4
  • šv. salotų lapai
  • kečupas

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje lašišą supjaustykite kubeliais bei dėkite į dubenį kartu su garstyčiomis, smulkintu svogūnu, batonu, kaparėliais, druska bei pipirais. Viską išmaišykite bei truputį pamalkite maisto smulkintuvu. Sudėkite krapus, masę padalinkite į 4 lygias dalis bei rankomis suformuokite apvalius kepsnelius. Juos apdenkite maistine plėvele bei pastatykite į šaldytuvą 1-24 valandoms.

2. Tuomet kepkite įkaitintame aliejuje, iš abieju pusių, kaip kotletukus. Popieriniu rankšluosčiu nusausinkite nereikalingus riebalus.

3. Tada bandeles perpjaukite pusiau, patepkite kečupu, dėkite po kelis salotų lapus, po lašišos kepsnelį bei užvožkite antra puse bandelės. Galiausiai galite lengvai apšlakstyti citrinos sultimis. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrieles blogas

Parodyta 3, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai