Ingredientai tortui:

  • šokoladiniai meduoliai: 500 gramų
  • grietinė: 450 gramų
  • bananai: 4-5
  • cukraus pudra: 3 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia grietinę išmaišome su cukraus pudra.

2. Tuomet į sviestu išpateptą formą sutrupame trečdalį kiekio meduolių. Supilame apie ketvirtadalį paruošto kremo bei išdėliojame pusę visų riekelėmis supjaustytų bananų.

3. Tada vėl užpilame ketvirtadalį kremo ir dar kartą užtrupiname meduolių.

4. Sudėliojame paskutines likusias bananų riekeles bei dar kartą užpilame kremu. Tortą papuošiame trupiniais – ir viršų ir šonus.

5. Dedame į šaldytuvą, kad šis sustingtų. O tada jau valgome!

(Visited 1 times, 1 visits today)