Nutella žiedas
|

Nutella žiedas

Ingredientai desertui:

  • šaldyta mielinė tešla – 225 g
  • nutella – 1 pakelis
  • traiškyti žemės riešutai – 1 stiklinė
  • kiaušinis – 1 vnt
  • dekoratyvinis cukrus arba paprastas – 1 arbat. šaukšt

Gaminame:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Skardą padenkite kepimo popieriumi.

2. Įkočiokite tešlą į stačiakampį. Jį tepkite iš vienos pusės nutella ir pabarstykite žemės riešutais.

3. Tešlą suvyniokite į ritinėlį (kuo ilgesnį) ir dėkite ant kepimo popieriaus per vidurį. Ritinėlį perpjaukite perpus.

4. Abi puses supinkite kaip paveikslėlyje. Suformuokite apskritimą ir sujunkite abu galus.

5. Išplaktu kiaušiniu patepkite viršų ir šonus ir pabarstykite riešutais bei cukrumi.

6. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20 – 25 min.

Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai